Verejné vypočutie kandidátov na predsedu ÚVO - organizačné pokyny

28.08.2017

V stredu 30. augusta 2017 o 9.00 h sa uskutoční 67. rokovanie vlády SR. Prvým bodom programu bude verejné vypočutie kandidátov na predsedu Úradu pre verejné obstarávanie. Podujatie je prístupné pre verejnosť aj pre médiá.
 
Vzhľadom na sprísnené bezpečnostné opatrenia prosíme zástupcov médií, aby na Úrad vlády SR prišli najneskôr do 8.15 h. Vstup do areálu je cez bránu z Leškovej ulice. Zároveň upozorňujeme na povinnosť mať so sebou akreditačný preukaz Úradu vlády SR a nosiť ho na viditeľnom mieste.Príchod verejnosti sa očakáva v čase od 8.20 h do 8.45 h.
 
Novinári sa môžu pohybovať v priestoroch novej budovy ÚV SR ako zvyčajne (foyer a tzv. veľké presscentrum - miestnosť 004). Štandardný fototermín v úvode rokovania vlády nebude.

Keďže ide o verejné vypočutie, balkón v rokovacej sále je prioritne vyčlenený pre verejnosť a predstaviteľov tretieho sektora. Pre zástupcov médií je vyčlenené tzv. veľké presscentrum, v ktorom bude vysielaný priamy prenos z verejného vypočutia prostredníctvom obrazovky. Verejné vypočutie bude možné sledovať tiež online prostredníctvom Tablet.tv.

Upozorňujeme médiá, že tzv. malé presscentrum (miestnosť 001) bude vyhradené pre verejnosť, ktorá sa vzhľadom na obmedzenú kapacitu nedostane na balkón rokovacej sály. Aj v tejto miestnosti bude zabezpečený priamy prenos z verejného vypočutia prostredníctvom obrazovky.
 
 
Tlačový a informačný odbor
Úradu vlády SR
www.vlada.gov.sk
tlacovyodbor@vlada.gov.sk
 
22657