Č. m.: 3331/1995

Uznesenie vlády SR

z 19. septembra 1995 číslo 695

k návrhu na zmenu niektorých opatrení uznesenia vlády č. 378/1995 k správe o priebehu a výsledkoch pracovného stretnutia delegácií vlády Slovenskej republiky a vlády Požskej republiky vedených predsedom vlády Slovenskej republiky Vladimírom Mečiarom a predsedom Rady ministrov Požskej republiky Jozefom Oleksym dňa 30. apríla 1995

V l á d a

m e n í

text bodov 5, 9 a 11 opatrení uvedených v prílohe k uzneseniu vlády č. 378/1995 nasledovne:

"5. Predloži na rokovanie vlády návrh spôsobu spoplatnenia užívania pozemných komunikácií v Slovenskej republike vrátane zahraničných dopravcov nákladnej dopravy spolu s príslušným právnym predpisom (tak, aby sa od 1. januára 1996 mohlo zavies recipročné vyberanie poplatkov od požských nákladných dopravcov).

Termín: november 1995

Zodpovední: minister dopravy, pôšt a telekomunikácií a podpredseda vlády a minister financií

9. Pripravi v spolupráci s ministrom vnútra a ministrom zahraničných vecí Dohodu medzi vládou Slovenskej republiky a vládou Požskej republiky o určení miesta spojenia plánovanej diažnice D 18 na slovenskej strane a plánovanej smerovo rozdelenej komunikácie na požskej strane na slovensko-požskej štátnej hranici medzi obcami Skalité - Zwardoň a o ich priebehu v pohraničnej oblasti.

Termín: november 1995

Zodpovední: minister dopravy, pôšt a telekomunikácií, minister vnútra a minister zahraničných vecí

11. Pripravi na podpísanie Dohodu medzi vládou Slovenskej republiky a vládou Požskej republiky o výstavbe diažničného hraničného priechodu Skalité - Zwardoň.

Termín: marec 1996

Zodpovední: podpredseda vlády a minister financií, minister vnútra, minister dopravy, pôšt a telekomunikácií".

Vykonajú: podpredseda vlády a minister financií, minister dopravy, pôšt a telekomunikácií, minister vnútra a minister zahraničných vecí