UZNESENIE VLÁDY SR 470/1997

k účasti delegácie Slovenskej republiky na Európskej ministerskej konferencii Globálne informačné siete - využitie potenciálu (6. až 8. júla 1997, Bonn, SNR)

Číslo uznesenia: 470
Zo dňa.........: 24. 6. 1997
Číslo materiálu: 2415/1997
Predkladá......: minister dopravy, pôšt a telekomunikácií
Podnet.........: iniciatívny návrh


Vláda


A. schvaľuje

1...
účasť delegácie Slovenskej republiky na Európskej ministerskej konferencii "Globálne informačné siete - využitie potenciálu", ktorá sa uskutoční v Bonne 6. až 8. júla 1997 v zložení: vedúci delegácie minister dopravy, pôšt a telekomunikácií zástupca vedúceho delegácie Peter Haluš, vrchný riaditeľ sekcie telekomunikácií Ministerstva dopravy, pôšt a telekomunikácií SR členovia delegácie Juraj Gyure, vrchný riaditeľ sekcie štrukturálnych zmien a modelovania ekonomiky SR Úradu pre stratégiu rozvoja spoločnosti, vedy a techniky SR Jozef Kaffka, riaditeľ odboru informatiky a racionalizácie štátnej správy Úradu vlády SR Anton Dubčák, riaditeľ odboru informatiky Štatistického úradu SR Peter Druga, riaditeľ odboru telekomunikačnej politiky Ministerstva dopravy, pôšt a telekomunikácií SR Ján Vančík, zástupca riaditeľa odboru financovania obrany a bezpečnosti štátu a výrobných odvetví Ministerstva financií SR Pavol Horváth, riaditeľ Centrálneho výpočtového strediska STÚ ( za rezort Ministerstva školstva SR) Stojan Russev, expert (za rezort Ministerstva hospodárstva SR)

B. ukladá

ministrovi dopravy, pôšt a telekomunikácií

1...
predložiť na rokovanie vlády Správu o záveroch Európskej ministerskej konferencii "Globálne informačné siete - využitie potenciálu", ktorá sa uskutoční v Bonne v dňoch 6. až 8. júla 1997
Termin: do 30. septembra 1997.

Vykonajú

Vykoná:
minister dopravy, pôšt a telekomunikácií