Preskočiť navigáciu 
Úvodná stránka Verzia pre tlač 
Mapa stránky RSS 
English

Bekaert je príklad modernej firmy zameranej na občanov a zamestnancov


Predsedníčka vlády SR Iveta Radičová sa zúčastnila na otváracom ceremoniáli rozširovania výroby v spoločnosti Bekaert. V rámci návštevy si prezrela aj novú výrobnú halu.

Spoločnosť Bekaert s centrálou v Belgicku je globálnym lídrom v oblasti technológií v dvoch hlavných oblastiach: pokročilá transformácia kovov a povrchová úprava. Je tiež lídrom na trhu výrobkov z ťahaných drôtov a ich aplikácií. Na Slovensku má v súčasnosti dve výrobné prevádzky (Hlohovec a Sládkovičovo), v ktorých zamestnáva vyše 2 100 ľudí. Závod Bekaert v Sládkovičove funguje od roku 2001 a okrem iného vyrába oceľové kordy do pneumatík osobných a nákladných áut. Pracuje tam takmer 600 ľudí, z toho 100 ľudí bolo prijatých v rámci aktuálneho rozšírenia výroby.

„Dnešným otvorením pribudne v prvej etape v Sládkovičove 100 zamestnancov a následne pri ďalších etapách budú vytvorené nové a nové pracovné miesta“ povedala predsedníčka vlády vo svojom príhovore. Zdôraznila, že sú to všetko práce s tzv. pridanou hodnotou. Spoločnosť Bekaert Steel Cord Slovakia s.r.o. označila za príklad modernej firmy orientovanej a zameranej na občanov a svojich zamestnancov.




prezrieť fotogalériu Prezrieť fotogalériu

20110512 - Príhovor predsedníčky vlády v závode Bekaert Sládkovičovo



 

Príhovor predsedníčky vlády v závode Bekaert Sládkovičovo

20110512 - Brífing v závode Bekaert Sládkovičovo



 

Brífing v závode Bekaert Sládkovičovo