Domov Mapa stránky

Verejná výzva na nominácie na členstvo vo Výbore


Verejná výzva na nominácie na členstvo vo Výbore pre výskum, vzdelávanie a výchovu v oblasti ľudských práv a rozvojového vzdelávania


Podpredseda vlády SR pre ľudské práva a národnostné menšiny Rudolf Chmel ako predseda Výboru pre výskum, vzdelávanie a výchovu v oblasti ľudských práv a rozvojového vzdelávania vyhlasuje v zmysle čl. 4 ods. 4 písm. E) Štatútu Výboru pre výskum, vzdelávanie a výchovu v oblasti ľudských práv a rozvojového vzdelávania dňa 1. júla 2011 verejnú výzvu na nominácie členov/členiek do uvedeného výboru.


Podmienky nominácií na päť odborníkov/odborníčok, zástupcov/zástupkyne akademickej obce, mimovládnych neziskových organizácií pre problematiku výskumu, vzdelávania a výchovy v oblasti ľudských práv, ľudskoprávnej osvety a rozvojového vzdelávania do Výboru pre výskum, vzdelávanie a výchovu v oblasti ľudských práv a rozvojového vzdelávania sú nasledovné:

  • nominačný list na člena/členku výboru adresovaný predsedovi výboru na základe návrhov relevantných zástupcov/zástupkýň akademickej obce, profesijných a mimovládnych organizácií a iných právnických alebo fyzických osôb,
  • profesijný životopis vrátane dokladovania odbornej praxe, prípadne publikačnej činnosti,
  • dve odporúčania, pričom aspoň jedno z nich by malo byť odporúčaním inštitúcie alebo organizácie, príp. organizácií významne a preukázateľne sa angažujúcich v oblasti pôsobnosti daného výboru.


Návrhy nominácií na členov/členky výboru je možné predkladať v termíne do 29. júla 2011 na adresu:

Kancelária podpredsedu vlády SR pre ľudské práva a národnostné menšiny
Úrad vlády SR
Námestie slobody 1
813 70 Bratislava
E-mail: vicepremier@vlada.gov.sk
Tel.: + 421 2 572 95 318, 322
Fax: + 421 2 524 91 647

© 2010 - Úrad vlády SR
Všetky práva vyhradené
Tvorba stránok Aglo solution s.r.o.
Redakčný systém SysCom